karcsúsításA nyár beköszöntével sokan nem csupán súlyfeleslegüktől szeretnének megválni, hanem karcsúsítanának is. Ez fontos szerepet tölt be az önbizalom visszanyerésében, ráadásul így elkerülhető, hogy az ember feszengjen vagy takargassa magát a vízparton. Szerencsére manapság sok opció áll rendelkezésre a test formálásához, azonban többen is mindenképp modern és hatékony kezeléseket részesítenének előnyben. Ha Te is ehhez a táborhoz tartozol, és nem találtad még meg az igényeknek megfelelő megoldásokat a karcsúsításhoz, ismerkedj meg Testközpontunk szolgáltatásaival! 

Mivel tisztában vagyunk az elvárásokkal, a karcsúsításhoz igyekszünk azokat a kezeléseket biztosítani, amik modernek és valóban hatékony megoldást nyújtanak. Az egyik legnépszerűbb eljárásunk a karcsúsítással kapcsolatban a kavitációs zsírbontás, ami rövid időn belül képes eltüntetni a kényes területeken a felrakódott zsírt. Alkalmanként akár kettő centimétert is veszíthetsz! A kezelés fájdalommentes, és a legjobb, hogy a karcsúsítás mellett a narancsbőr eltüntetéséhez és a nyirokkeringés javításához is ideális. A kavitációs zsírbontással teljesen újjá születhetsz, és még az önbizalmadat is visszanyerheted. A látványos végeredmény érdekében érdemes sok folyadékot fogyasztanod és áttérned az egészséges étkezésre. 
Amennyiben a karcsúsításon kívül még szeretnéd javítani az állóképességed, szolgáltatásaink közül ajánljuk figyelmedbe a TRX személyi edzéseket. Ez esetben nagyon sok izom dolgozik egyszerre, ennek hatására beindul a testzsír csökkenése. Az edzések során igazi profik segítenek a gyakorlatok elsajátításában.

Bármelyik szolgáltatásunkat is választod a karcsúsításhoz, nálunk kedvező áron próbálhatod ki mindegyiket. Készülj velünk a nyárra, és viselj gátlások nélkül fürdőruhát vagy csinos nyári szoknyát, topokat! Barátságos, felszerelt környezetbe várjuk vendégeinket. Ha nem tudod, hogy melyik kezelésünket válaszd, és szeretnél tanácsot kérni, vagy időpontot foglalnál, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésedre.

 
 

Akció

Twitter
Tweet
Pinterest