Zsírégető edzés hatékonyan és személyre szabottan! Mozogj és fogyj tudatosan velünk!

zsírégető edzésSokan küzdenek plusz kilókkal, nemszeretem zsírpárnákkal, narancsbőrrel, ezzel együtt pedig átlagon aluli állóképességgel, gyenge immunrendszerrel. Az össze-vissza evés, a nassolás és a mozgásszegény hétköznapok bizony megbosszulják magukat. Ha többet eszünk, mint kellene, keveset mozgunk, akkor több energiát viszünk be a szervezetünkbe, mint amennyit felhasználunk. Ennek az életmódnak a következményei zsírpárnák képében jelennek meg.

Aki szeretne karcsúsodni, csinosabb,vékonyabb és magabiztosabb lenni, annak a zsírégető edzés az egyik megoldás. A megfelelő edzésszám és egészségesebb érkezés mellett már hetek múlva észlelhető a változás. A mérleg kevesebbet mutat, ahogyan a centiméter is. A formák tónusosabbak, feszesebbek lesznek, a has laposabb. A zsírégető edzésből sem mindegy, hogy melyiket választjuk. Érdemes személyi edző segítségét kérni és személyre szabott edzésterv alapján nekivágni a fogyásnak.

zsírégető edzés az étkezéssel kombinálva hatékony eszköze az alakformálásnak. A kulcs a tudatosság. A zsírégető edzés során a szervezet először a könnyen égethető szénhidrátokat használja fel, az elraktározott zsír csak ezután jön. Az eredményes zsírégető edzés nem feltétlenül a mozgásra fordított idő függvénye. Az intenzitás befolyásolja elsősorban, hogy mennyi kalóriát éget el a szervezet. Ha többet, mint amennyit bevisz ételek és italok formájában az ember, akkor már fogyásról beszélhetünk. A jól megválasztott zsírégető edzés nemcsak mozgás közben égeti a kalóriákat, hanem jóval utána is. Egy felkészült személyi edző kor, súly, pulzus, edzettség alapján meg tudja állapítani személyre szabottan, hogy kinek milyen és mennyi ideig tartó edzés javasolt. Egy túl könnyűnek érzett edzés kilókban és kalóriában mérve bizony nem lesz túl hatásos, maximum arra jó, hogy kicsit átmozgassa magát az ember, oldja a stresszt stb.

Kezdd el minél hamarabb az életmódváltást, fogyj egészséges módon és legyél csinosabb, fittebb! A zsírégető edzésre jelentkezz a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!

 

Akció

Twitter
Tweet
Pinterest