Hamarosan egyre melegebb, napfényes időt köszönthetünk, ami azzal jár, hogy egyre kevesebb, vékonyabb, lengébb ruhákat hordunk. A tavaszi, nyári ruhatárában nem mindenki leli örömét. Azok, akik nincsenek megelégedve az alakjukkal és nem tetszenek önmaguknak, nem szívesen hordanak ilyen ruhadarabokat. Legyen idén másképp, ideje, hogy végre magabiztos, csinos, karcsú legyél! Ne aggódj, mert kapsz hozzá profi segítséget is és a célodat könnyebben fogod tudni megvalósítani!

karcsúsítás nem megy csak úgy egy pillanat alatt, ezt mi is tudjuk, de meg tudunk adni hozzá minden segítséget. Mire gondolunk? A mi szalonunkban a karcsúsítás kétféle módon zajlik. Egyrészt sporttal, testmozgással, személyi edzéssel teszünk meg mindent azért, hogy a vendégeink el tudják érni az álom alakjukat, másrészt pedig a legmodernebb testkezeléseket vetjük be a cél érdekében.

Milyen test kezeléseket tudsz igénybe venni a szalonunkban? A feszesebb bőr, a kevesebb narancsbőr vagy a vékonyabb combok olyan kezelésekkel érhetőek el, mint a kavitációs zsírbontás, az E-fit Infinity vagy a Hypoxi kezelés, illetve a rádiófrekvenciás narancsbőr kezelés. A gépek használatával több testtájon is karcsúsítás történik, méghozzá rövid idő leforgása alatt. Már pár kezelést követően látható és érezhető a kezelés és a karcsúsítás hatása. Nincsenek mellékhatások, a karcsúsítás nem jár fájdalommal, csupán néhány előírást kell betartani és ügyelni a szabályokra. Szakavatott kollégáink erről gondoskodnak.

Idén már mond le a zsákruhákról és a réteges öltözködésről, élvezd Te is, hogy csinos vagy és csinosan is öltözködsz! Ne mondj le arról, hogy jól érezd magad a bőrödben, hanem válaszd kezeléseinket, szolgáltatásainkat karcsúsításhoz kapcsolódóan! Mindent megteszünk azért, hogy Te is elégedetten távozz a szalonunkból!

Amint itt az ideje, keress fel minket bizalommal! A weboldalunkon szereplő elérhetőségeink egyikén tudsz kapcsolatba lépni kollégáinkkal és időpontot kérni szalonunkba karcsúsításra. Várunk szeretettel!

 

Akció

Twitter
Tweet
Pinterest