zsírégető edzésekbe személyi edző is bevonható, tehát ott lesz melletted egy szakember, aki csak Rád figyel, és olyan programot állít össze minden edzésre, ami csak Neked szól! Ez a csoportos tornákkal szemben jóval nagyobb hatékonyságot jelent, ezzel együtt pedig hamarabb látható sikert és fejlődést is. Nincs értelme egy olyan órán izzadnod, ami nem biztos, hogy közelebb visz a célodhoz. Válaszd a csomagjainkat, és a zsírégető edzéseinken személyre szabott edzéstervvel juthatsz közelebb, lépésről-lépésre a vágyott alakhoz!

A zsírégető edzéseket akár kiegészítjük profi életmód és táplálkozási tanácsokkal is, hiszen enélkül hiába adsz bele mindent, a várt eredmény elmaradhat vagy a fejlődés megállhat. Egy tudatosan összeállított és profin felépített programban már kódolva van a siker. Ne kísérletezz, spórold meg magadnak a felesleges csalódásokat, és haladj célirányosan az álomalak felé zsírégető edzéseink segítségével!

zsírégető edzések és a szakmai tanácsok mellett még további segítséget nyújtunk Neked a fogyásban, alakformálásban, ugyanis a választható csomagjainkban különféle testkezelések is megtalálhatóak. Hypoxi, kavitációs zsírbontás, E-fit edzés, infraszauna és rádiófrekvenciás narancsbőr kezelés is szerepel az igénybe vehető szolgáltatások között, külön vagy egyesek csomagajánlatban.

Gyere hozzánk zsírégető edzésre, és érd el velünk a karcsúbb alakot!

 

Akció

Twitter
Tweet
Pinterest