személyi edző

Hamarosan itt a szilveszter, és jönnek az újévi fogadalmak is, amelyeket általában maximum egy hétig tart meg az emberek többsége. Éppen ezért mi azt gondoljuk, hogy felesleges is ilyenkor fogadkozni, hiszen az ilyesmi nincs időhöz kötve. A legtöbbször ilyenkor az életmódváltással kapcsolatos fogadkozások születnek; ezt viszont abszolút támogatjuk! Ha eddig nem sportoltál, de szeretnéd elkezdeni, felejtsd el az újévi fogadalmakat, viszont az ünnepi időszak után tényleg állj neki a mozgásnak, és ehhez kérj segítséget is, ha szükséged van rá! A Testközpontban minden adott az életmódváltáshoz, így személyi edzéssel is várunk.

A személyi edzés lényege, hogy az edző csak és kizárólag veled foglalkozik, rád figyel. Sokan azt hiszik, hogy ezzel jegyet váltanak a kínok házába, pedig erről szó sincs: a személyi edzés során a szakember egyrészt kihozza belőled az aktuálisan elérhető maximumot, másrészt – és ez a legfontosabb – ügyel arra, hogy a gyakorlatokat a lehető legpontosabban hajtsd végre. És hogy ez miért lényeges?

A gyakorlatok pontos végrehajtása elősegíti a fejlődésedet: nőnek az izmaid, több kalóriát égetsz el, így könnyebben érheted el az áhított célt. Másrészt viszont a helytelen mozdulatok könnyen okozhatnak súlyos sérüléseket az izmaidban, illetve az ízületeidben is, amik pedig nagyon nehezen gyógyulnak, és komolyan visszavetik az edzéseidet, ráadásul így könnyen elvesztheted a motivációdat is. Ha már gyakorlatot szereztél egy mozgásformában, akkor nyugodtan csinálhatod egyedül is, ám legalább a kezdetekben mindenképp érdemes egy személyi edző segítségével belevágni a sportba.

Nálunk természetesen ez is megoldható, hiszen személyi edzőink csak arra várnak, hogy megdolgoztassanak Téged! Nem mondjuk, hogy nem lesz nehéz eleinte, de a későbbiekben kifejezetten élvezni fogod az edzéseket és az utánuk következő, kellemes fáradtságot, ez fog ugyanis emlékeztetni arra, hogy Te megtetted, nem szegted meg a fogadalmadat, sikeresen megoldottad az életmódváltást, és közelebb kerültél ahhoz, hogy a tested a lehető legjobb formába kerüljön!

Amennyiben szeretnél részt venni személyi edzésen, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Akció

Twitter
Tweet
Pinterest