A nyarat magunk mögött hagytuk, elcsomagoltuk a bikiniket és újabb fogadalmat tettünk, hogy jövőre már tényleg olyan formát villantunk, amilyenre büszkék tudunk lenni. Sokan abba a hibába esnek, hogy csak tavasszal kezdenek el foglalkozni az alakformálással és az utolsó néhány hónapban kezdenek pánikszerűen diétázni, edzeni, testkezelésre járni. Ennél nincs is nagyobb hiba, amit el lehet követni. Miért hagynád veszni azt, amiért nyárig megdolgoztál és miért kezdenéd elölről a tél végével az egész programtervet, ahelyett, hogy fenntartod azt, amit elértél?

Segítünk abban, hogy egész évben büszke lehess az alakodra, és ne hagyd el magad akkor sem, ha vastag pulcsik és nagy kabátok rétegei alatt tudsz rejtőzködni. Próbáld ki Te is a hatékony edzésprogramjaink egyikét a jó formáért, és ne tedd tönkre könnyelműen azt, amit már elértél!

Az edzésprogramjaink több csomagajánlatban elérhetőek, válassz aszerint, hogy melyik felel meg legjobban az igényeidnek, az időbeosztásodnak vagy a céljaidnak! Kövesd akcióinkat is, és kísérd figyelemmel kedvezményes csomagajánlatainkat, hogy ne maradj le semmiről sem!

Az edzésprogramjainkat úgy építettük fel képzett szakembereink segítségével, hogy váltakozó arányban legyen bennük személyi edzés és testkezelés is. Ennek köszönhetően nem kell csak a megerőltető és izzadással járó órákon részt venned, hanem modern berendezésekkel végzett kezeléseken is eredményesen formálhatod az alakodat. Az edzésprogramokból aszerint válassz, hogy mit szeretnél elérni. Ha zsírpárnáktól, kellemetlen narancsbőrtől szeretnél megszabadulni és arra vágysz, hogy feszesebb bőröd legyen, a kavitációs zsírbontás, a hypoxi vagy a rádiófrekvenciás kezelés eredményeiben nem fogsz csalódni. Ha az is fontos, hogy formásabb, szálkásabb idomokat építs és az erőnléteddel is szeretnél foglalkozni, személyi edzőink kezelésbe vesznek. Az edzésprogramjaink tehát minden célnak megfelelnek, csak ki kell választanod a számodra legjobbat.

Ne lazsálj év közben sem, hanem alapozd meg a jó formádat nyárra edzésprogramjaink segítségével is! Fordulj hozzánk bizalommal további információkért a megadott elérhetőségeink egyikén!

 
 

Akció

Twitter
Tweet
Pinterest