A legtöbb ember nem is gondolná, hogy hány tényező befolyásolja fogyásának sikerét, például az egészségi állapot, állóképesség. Ezeket a szakember figyelembe veszi az edzésprogram kidolgozásakor, és csakis olyan gyakorlatokat javasol, amiket az egyén el tud végezni úgy, hogy nem erőlteti meg magát és valóban eredményt tud elérni. Egyesek gyakran túlzásba esnek, és már az elején olyan sportot választanak, ahol nem tudnak megfelelően teljesíteni, hiszen még nincsenek azon a szinten, hogy százszázalékot tudjanak nyújtani egy intenzívebb mozgásban.

Egy edzésprogram építkezik, és ha az ember betartja, rendszeresen követi, egyrészt látványos eredményt tud elérni, másrészt elkerülheti a sérüléseket, amik a megerőltetésből fakadhatnak, és nem utolsó sorban növelheti az állóképességét is. Az edzésprogramoknál például nagy figyelmet fordít a szakember a bemelegítésre, ugyanis kezdők hajlamosak erről megfeledkezni, így ők emiatt sokkal könnyebben is sérülnek le.

Testközpontunkban segítenek szakembereink, hogy a számodra legjobb edzésprogrammal szabadulhass meg a felesleges kilóktól. Többféle mozgásformához is biztosítjuk a felszerelést, így sok mindent kipróbálhatsz nálunk. Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, és ó profira bíznád magad az edzésprogram kidolgozásával kapcsolatban, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Akció

Twitter
Tweet
Pinterest