Az E-Fit Infinity az E-Fit és a vezeték nélküli kapcsolat minden előnyével rendelkezik. A stabil, vezeték nélküli kapcsolat lehetővé teszi, hogy az edzőtermen belül bárhová mozogj. A kapcsolat nem wi-fis, hanem egy ennél sokkal stabilabb technológiával, úgynevezett peer-to-peer alapon működik. Lehetőség van akár csoportos edzésre is, hiszen egy E-Fit Infinity egyszerre tíz készülékkel is tud kommunikálni, ráadásul beállíthatóak egyedi paraméterek is. Páros edzés esetén lehetséges más-más edzésprogram megadása is. A készülék alapvetően hatféle edzésprogramot tartalmaz, de lehetséges egyedi programokat is előre létrehozni. Ezeket 12 csatornán keresztül tudja vezérelni.

Az E-Fit Infinity használata könnyen elsajátítható, egyszerűen kezelhető. Ajánljuk mindenkinek, aki gyorsan szeretne látványos eredményt elérni. Annak, akinek a munkája miatt nincs ideje, annak, aki egy jeles eseményre készül, de jó választás akár a szülés utáni edzéshez is.  Bármely korosztály számára ideális választás, fiataloknak és időseknek egyaránt ajánlott. Kockázat nincs, az edzés teljesen biztonságos, nem terheli meg a szervezetet a szükségesnél jobban.

Szeretnél kipróbálni egy modern, minden igényt kielégítő edzésformát? Dönts Te is az E-Fit Infinity mellett! Ismerd meg jobban ezt az innovatív technikát nálunk! Ha kérdésed van vagy tanácsot szeretnél kérni tapasztalt kollégáinktól, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk mindenben! Válaszd a forradalmian új és hatékony edzésformát, az E-Fit Infinity-t, nyerd el a tökéletes alakot egyszerűen és gyorsan!

Akció

Twitter
Tweet
Pinterest