Az e-fit edzés nagy előnye, hogy sokkal gyorsabb és hatékonyabb, mintha egyszerűen csak sportolni kezdene az ember. Az edzőteremben végzett mozgás körülbelül 30-40 mikroösszehúzódást eredményez összesen az átmozgatott izmokban. Ez időben egy-egy izomcsoportnál körülbelül 20 percet jelent, ebből könnyen ki lehet számolni, hogyha a teljes testet szeretnénk átmozgatni, akkor legalább másfél órát szükséges rászánni. Az e-fit edzés ezzel szemben összesen vesz igénybe hozzávetőleg 20 percet, és mégis, ez alatt a rövid idő alatt is sokkal hatékonyabb. Egy 20 perces e-fit edzés során körülbelül 36000 izomösszehúzódás történik a teljes testben!

Ez a gyorsaság és nagyfokú hatékonyság kifejezetten előnyös az olyan helyzetekben, amikor az embernek nincs ideje, például szülés után. Ilyenkor minden anyukát lefoglalnak a gyermekével kapcsolatos teendők, legtöbbjüknek magukra alig jut idejük. Az e-fit edzés azonban egy-egy alkalommal kevesebb, mint fél órát vesz igénybe. Az eredmény gyorsan láthatóvá válik, az izmok erősödnek, a test szinte pár e-fit edzésnek köszönhetően regenerálóik.

Az e-fit edzést természetesen nem csak szülés után ajánljuk, hanem bárkinek, aki nem szeretne vagy nem tud sok időt szánni a mozgásra: aki túl sokat dolgozik és ülőmunkát végez, aki sokat van úton vagy aki valamilyen konkrét, jeles eseményre szeretne egy kicsit fogyni.

Ha szeretnél többet megtudni az e-fit edzésről, keress fel minket bátran! Megadott elérhetőségeink bármelyikén szívesen adunk bővebb tájékoztatást.

Akció

Twitter
Tweet
Pinterest