A január beköszöntésével rengeteg ember dönt az életmódváltás mellett, amihez szorosan kapcsolódik a rendszeres testmozgás bevezetése is. A változtatók közül sokan a maguk útját járják, azonban jelentős számban vannak olyanok, akik fontolóra veszik a személyi edzés lehetőségét. Akik utóbbi ebben gondolkodnak, biztosan jól fognak dönteni, ugyanis számtalan előnnyel jár, és biztosan célt lehet vele érn

A személyi edzés során olyan sportszakember foglalkozik a vendéggel, aki egyénre szabott edzésprogramot alakít ki az alany számára, úgy, hogy kiemelt figyelmet szentel az egyéni adottságaira, egészségi állapotára és nem utolsó sorban céljaira. A személyi edzést biztosító szakember elsődleges feladata, hogy a közösen, reális keretek között meghatározott célok alapján megtervezze a legmegfelelőbb edzésprogramot, majd az edzések során megtanítsa a gyakorlatokat, és ellenőrizze, hogy a vendég minden mozdulatot helyesen hajt-e végre. Utóbbi elengedhetetlen a célok elérésében, ráadásul így a fizikai sérülések is könnyedén elkerülhetők. A személyi edző segít a megfelelő levegővétel elsajátításában, odafigyelt a testtartásra, illetve a mozdulatok negatív és pozitív szakaszában történő ellenőrzésére és nem utolsó sorban a szükséges pihenőidő meghatározására. A szakember ösztönzi, bátorítja vendégét annak érdekében, hogy az edzések ideje alatt valóban a maximumot sikerüljön kihoznia magából. Egy ideális személyi edző inspirál és motivál, annak érdekében, hogy a sikerélmények biztosítsák a vendég számára a kitartást a további edzésekhez is.

A személyi edzés garantáltan rendszerességre szoktatja az embert a testmozgást illetően. Ha a vendég megbeszél egy időpontot és fizet is ezért, akkor nagyobb a valószínűsége annak, hogy elmegy edzeni, és nem keres kifogásokat, nem is szervez helyette más programot.

Ha meggyőztek az érvek a személyi edzés mellett, és végre Te is szeretnéd elérni álmaid alakját, életmódváltással kapcsolatos céljaidat, jelentkezz be hozzánk elérhetőségeinken, és kérd szakembereink segítségét az edzésekben!

Akció

Twitter
Tweet
Pinterest