Ez a mozgástípus nem csak állóképességünket javítja, de erőnlétünket is formába hozza, nem beszélve arról, hogy testünk minden porcikáját átmozgatja. Maga az edzés egy alapos bemelegítéssel indul, mellyel gondoskodunk arról, hogy izmaink és ízületeink felkészüljenek a megerőltetésre, ám sohase essünk túlzásba: a rendszeres sportolás és az egészséges életmód kialakítása mindig fokozatos kell, hogy legyen, hiszen a rossza tapasztalatok, vagy a túlerőltetés inkább csak ártalmas számunkra.

A bemelegítést egy kimerítő, ám annál hasznosabb fokozat követi, mely a főbb izomcsoportok megerősítésére szolgál. A rendszeresen és lelkiismeretesen elvégzett toning feszes, és tónusos izmokat, formás feneket és vállat eredményez.

Nem számít az életkorod, a lényeg, hogy mozogni szeretnél! Látogass el hozzánk egy edzésre, vagy kérj szakszerű táplálkozási és életmód tanácsot a maximális siker érdekében! Érdeklődj honlapunkon vagy elérhetőségeinken, és válaszd az egészséges mindennapokat!

 

A toning edzés hatékonyságáról

A toning zsírégető edzés - más edzésformákkal szemben - nagyban épít a szabad testsúlyos, vagyis a saját testsúlyunkkal végzett edzés elemeire. Az ilyen típusú testépítés a természetességen és az egyszerű, mégis hatékony edzésformákon kívül számtalan előnyös tulajdonsággal rendelkezik.

A toning zsírégető edzés minimális eszközhasználatot igényel, csak kisebb súlyzók illetve gumikötelek szükségesek hozzá, sőt, a toninggal nem csak az izomzat erősödik, de a zsírpárnák is semmivé válnak, valamint az ízületek és az inak is fejlődnek, míg sok gépi edzésforma ezekre kifejezetten ártalmas.

A nagyrészt a saját súlyunkkal végzett edzés az egyik legegészségesebb, és hosszútávon a legkifizetődőbb módszer, amit csak választhatunk. Egészséges mivolta mellett a kisebb, ámde erős izomrostok kialakulásához is ez a legmegfelelőbb út, mindezeken túl pedig egy szórakoztató edzés, ami kiváló feszültség-levezető is egyben.

Te is kedvet kaptál? Akkor ne várj tovább! A toning zsírégető edzés csak Rád vár!

toning edzés

Akció