HYPOXI HD Comfort

A cél: Tökéletes alak és feszes, bársonyos bőr

Hatékonyan küzdeni a problémás területek kellemetlen zsírpárnái ellen, és egyidejűleg növelni a bőr feszességét, javítani állagát. Sok nő álmodik erről. A HD Comfort segítségével, mely a Hypoxi legújabb fejlesztése, ezt az álmot még egyszerűbben és gyorsabban valósíthatja meg.
A HD Comfort a problémás területek zsírraktárait aktiválja, és a szövetek között, a bőr alatt elhelyezkedő folyadékot is kivezeti. A Hypoxi Training kiegészítéseként, amely a zsírsavakat már kezelés közben elégeti a kívánt testtájon, a HD Comfort feszesíti a bőrt, és egy szemmel is jól látható javulást eredményez a bőr megjelenésében. Így egészítheti ki Ön a Hypoxi Training-et a tökéletes alak elérése érdekében – izzadság nélkül, egészen egyszerűen fekve.

Szeretne tökéletes, formás alakjához gyönyörű feszes, bársonyos bőrt? A már néhány HD Comfort kezelést követő, szemmel látható változás meg fogja győzni.

A magas és alacsony nyomás állandó váltakozása edzi a bőrt, oxigénben dús vért pumpál a szövetek közé. A méreganyagokat gyengéden eltávolítja, a problémás területek zsírszövetét aktiválja.
A HD Comfort alapját a kézi köpölyözés természetes módszere képezi. Évszázadok óta használatos ez a módszer az anyagcsere gyorsítására és a test fontos, öngyógyító energiáinak ösztönzésére.
A Hypoxi ezt az elvet továbbfejlesztette a 21. század számára. A HD Comfort-öltözékében a csípő, a has, a fenék és a felső-comb körül 400 alacsony és magas nyomás létrehozására alkalmas kamra helyezkedik el. Az alacsony nyomás úgy hat, mint egy kíméletes kézi köpölyözés – ám azzal szemben két jelentős előnnyel is dicskedhet:

  • A bőr és a kötőszövetek terhelése lényegesen kisebb, mint a klasszikus köpölyözés esetében.
  • 100szor annyi ideig tart a vákuum hatása.

A magas nyomás, vagy túlnyomás az alacsony nyomással váltakozva egy ritmikus nyomómasszázs hatását hozza létre – hatékonyan és kíméletesen mozgatva át a nyirokkeringést, elősegítve a méregtelenítést.
Egy ilyen kezelés talán a legkellemesebb módja annak, hogy az alakunkat tökéletesítsük, és egyidejűleg teljesen kikapcsolódjunk. A kezelés ideje alatt bőrének minden egyes pontja a has, csípő, fenék és combok területén gyengéd masszázst élvez – 200szor hosszabb ideig, mint a kézi köpölyözés esetében.
Az alacsony- és magas nyomás váltakozása tápanyagban és oxigénben gazdag vért juttat a kötőszövetbe és ezzel felgyorsult anyagcseréhez, intenzívebb sejttevékenységhez segít hozzá. A bőr- és kötőszövet fellélegzik, szemmel láthatóan regenerálódik. A bőr folyamatos, finom mozgatása „edzi” a bőrét, elasztikusabbá teszi és feszesíti a kötőszövetet. A HD Comfort egy, a kezelést követő zsírégető edzés tökéletes előkészítője, ilyen lehet például a Hypoxi más készülékeinek használata.
A vérellátást serkentő szívó hatás és az enyhe nyomás váltakozása gyengéden kisajtolja a szövetek között pangó folyadékot a kötőszövetből. Ezzel együtt a felgyülemlett méreganyagok is távoznak. A nyirokcsomókat és nyirok ereket a kézi nyirokmasszázshoz hasonlóan fokozott tevékenységre készteti a kezelés.

Hypoxi masszázzsal a narancsbőr ellen

A narancsbőr minden nő rettegett ellenfele. Olyan ellenség ez, amit nagyon egyszerű megszerezni, ám annál nehezebb megszabadulni tőle.

A Testközpont elárulja Önnek, hogy miként lehet támasz a narancsbőr elleni harcban a Hypoxi masszázs.

A Hypoxi masszázs során az alacsony és a magas nyomás váltakozó alkalmazása serkenti a véráramlást, elősegítve ezzel a nyirokkeringést, az anyagcserét és a salakanyagok eltávolítását. Maga a folyamat gyakorlatilag egy ritmikus nyomómasszázs, ami kifejezetten előnyös a bőr feszesítésére és méregtelenítésre. Ez az eljárás tökéletes kombinációt alkot a Hypoxi tréninggel is.

A narancsbőr kialakulásáért a zsírszövetek felelősek. A méreganyagok a legtöbb esetben a zsírszövetekben tárolódnak, méghozzá úgy, hogy a megnövekedett zsírsejtek lelassítják a vér áramlását, minek következtében a méreganyagok nem tudnak olyan egyszerűen távozni. A Hypoxi masszázs átmozgatja ezeket a szöveteket, elősegítve ezzel a káros anyagok távozását.

Szabaduljon meg a narancsbőrtől Hypoxi masszázzsal!

Akció

Twitter
Tweet
Pinterest