Infraszauna hatásai

Egyrészt égeti a kalóriákat, tehát segíti az embert a fogyásban – nem csak folyadékot, hanem kilókat is veszthet vele -, formálja az alakot, továbbá megszünteti a cellulitiszt (vízből és zsírból összeálló gél-szerű csomók a bőr alatt), azaz a narancsbőrt is. Az infravörös sugárzásnak rendkívül látványos hatása van a bőrre. 30 perc infraszaunázás után akár 600-800 kalóriát is képes elégetni a szervezet anélkül, hogy mozognánk, ugyanis a sugárzó hő 3-szor mélyebbre hat, mint a mindennapi, szimpla szaunáké, tehát jóval hathatósabb. Többszöri használat után átformálja az alakot, a zsírcsoportokat fellazítja, az izomzatot a nyirokfolyadék intenzív keringetésével "átrendezi", ezért fogyókúra szempontjából kiváló.

Másrészt méregtelenít, ezáltal aktivizálódik, erősödik az immunrendszer. Amikor az infraszaunában emelkedik a test hőmérséklete, mesterséges láz keletkezik a testben, mely erősíti az immunrendszert. A nagyfokú izzadás során salakanyagoktól és méreganyagoktól szabadul meg a szervezet, ezáltal az embernek nagyobb lesz az elleánálló képessége a betegségekkel szemben. A rendszeres izzadás segíthet méregteleníteni a szervezetet, mely meggátolja a veszélyes nehézfémek felhalmozódását a testben.
Jótékony hatása, hogy lassítja az öregedési folyamatot, megtisztítja, megszépíti és megfiatalítja a bőrt, hiszen a felgyorsult vérkeringés által elősegíti az égési sérülések, kiütések, pattanások gyógyulását. 10-15 alkalom után a bőr 5-10 évet fiatalodhat, mely a pórustisztító és a sejtregeneráló hatásának tudható be.
Javítja a vérkeringést, az izületi merevséget, és a fizikai és szellemi teljesítőképességet is. Hatékony az izomgörcsök, ficamok, izom- és csontrendszeri panaszok enyhítésében, megszüntetésében. Tudományos kutatások bizonyítják, hogy az infraterápia gyógyító hatással van a ficamra, izomgörcsre és az ízületi merevségre.
Több alkalommal való használata által enyhíthető, vagy akár teljesen megszüntethető a legtöbb hasonló jellegű tünet is. Ez a fajta terápiás kezelés minden korosztálynak ajánlott. Gyakori használat mellett, a leggyorsabban megtapasztalható hatása az üdeség, jó közérzet, energikusság és a fokozott munkabíró képesség. Az infraszauna használatával megszűnhet a szorongás, a depresszió és a stressz káros hatásai is.
Az infraszauna kellemes közérzetet biztosít használójának, megszünteti a fáradékonyságot, feloldja a stresszt, ellazítja az izomszöveteket. Felgyorsítja a horzsolások, sérülések, vágások gyógyulását. Csökkenti a koleszterinszintet, a gyulladásokat és a duzzanatokat és a fájdalmat, ugyanis az infraszauna hője kitágítja a külső véredényeket, így enyhíti az izomszövetek sérüléseit és gyorsítja a felépülést.

Infraszaunával az egészségesebb életért

Az infraszauna sokféle panaszra, szépészeti problémára és egészségügyi gondokra is remek megoldás lehet. Az infrasugarak a bőr mélyebb rétegeibe hatolva felmelegítik a testet és ott fejtik ki jótékony hatásukat.

Lássuk, milyen hatásai vannak az infraszaunának:

  • Különböző betegségek, mint az izom és ízületi betegségek, sportsérülések, különböző hát- gerinc- és végtagfájdalmak, szív- és érrendszeri betegségek és allergiás bántalmak kezelésére kiváló.
  • Egészséges szervezet ellenálló képességének a megőrzésében is segít, ugyanis az infraszauna kiváló immunerősítő.
  • Növeli a vérkeringés intenzitását, ami a szív működésének hatékonyságát fokozza.
  • Úgy érhetünk el súlycsökkenést, hogy nem kell megerőltető és fárasztó mozgást végeznünk.
  • Nagyszerű kalória- és zsírégetésre. Fél óra használat alatt 600-800 kalóriát éget el a szervezetünk, ami 10-15 kilométer futásnak felel meg.
  • A nők makacs ellenségénél, a narancsbőr (cellulitisz) eltüntetésénél is csodákra képes.
  • Infraszauna használat során a ráncok kisimulnak, a bőr feszesebbé és fiatalosabbá válik.
  • Eltünteti az apróbb bőrhibákat.

Az egészség és a szépség megőrzése olykor fájdalmas beavatkozásokkal érhető el. Az infraszauna fájdalommentesen kínálja a mindezeket.

Ha Te is úgy döntöttél, hogy ellátogatsz hozzánk infraszaunázni, jelentkezz be, várjuk a szépülni és karcsúsodni vágyókat!

infraszanua hatásai

Pörgesd fel anyagcserédet infraszaunával!

Az infraszauna használata erőteljesebb hatást eredményez szervezetünkre, mint a finn típus.  Igazi kikapcsolódás, sőt egyeseknek kellemes hobbivá válik a szaunázás. Az infraszaunát sokszor hozzák összefüggésbe a fogyással is, fényt derítünk ennek hátterére!

Az izzadás és a felgyorsult anyagcsere a kalóriaégetés sebességét kétszeresére növeli a normál értékhez mérten.

A szauna fogyasztó hatása a vízveszteséggel hozható kapcsolatba. Az izzadás hatására a szervezetből nagy mennyiségű víz távozik, ezáltal szálkásabbnak, vékonyabbnak tűnünk és közérzetünk is javul, megkönnyebbül testünk. A szaunázás segít megszabadulni a méreganyagoktól és az emésztést is felpörgeti, ami lehetővé teszi a könnyebb fogyást a diétázók számára, ám a szaunázás a fogyást nem segíti elő önmagában.

Erősítsd immunrendszeredet infraszaunánk segítségével, és hozd formába magad nyárra! Bejelentkezéshez bátran hívj minket megadott telefonszámunkon, de kérdéseiddel is keress minket bizalommal!

Infra szauna

Akció