Hypoxi Trainer L250

A probléma: a nők 80% szenved a narancsbőrtől.

Ezek a kevéssé esztétikus, a narancs héjának felszínére emlékeztető bőrredők legmakacsabbul a felső combon, és a fenéken jelentkeznek. A narancsbőr elleni harc javarészt eredménytelen, hiszen ez nem csak szövetek közötti vízfelgyülemlést, hanem a bőr alatti szövetben helyenként felhalmozódó zsírlerakódásokat jelent. A narancsbőr elleni küzdelem csak akkor lehet tartósan sikeres, ha ezeket a zsírpárnákat célzottan meg is szüntetjük.
Az edzés és a fogyókúra önmagában kevés.

Sajnos azonban a zsírtól éppen nem ott szabadulunk meg, ahol szeretnénk, hanem az egyén hajlama által különösen preferált részeken. A kötőszövet gyengesége és a hajlam minden narancsbőr ellen irányuló próbálkozást meghiúsítanak – még akkor is, ha rendszeresen izzasztó sportot űzünk, és következetesen diétázunk.
A cellulitiszre hajlamos személyek combján és fenekén a bőr hideg tapintású, míg felsőtestük bőre meleg.
A kedvezőtlen hajlam elsősorban a problémás területek gyenge vérellátás jelenti. A vér az egyetlen közeg, mely képes az energia szállítására a szervezetben ezért döntő jelentőségű a zsírok bontásánál. Azokon a helyeken sokkal gyorsabban „ég” el a zsír, ahol a vérellátás megfelelő.
A tudományos vizsgálatok, és a gyakorlat is mutatja: a narancsbőr a rossz vérkeringésű testrészről tréninggel és megfelelő táplálkozással sem tüntethető el.
Azonban egyetlen hölgynek sem kell belenyugodnia bőre állapotába, mert a Hypoxi Trainernek köszönhetően mostantól lehetővé vált a problémás területek narancsbőre ellen felvenni a harcot. Az innovatív elv két sikertényező együttes hatásának köszönhetően működik hatékonyan:

  • Vákuum, hogy a problémás terület zsírszövetének vérellátása intenzívebb legyen
  • Edzés, hogy a zsírsavakat az izmok még gyorsabban égessék el.

A VacuTraining összekapcsolja az edzés és a vákuumkezelés előnyeit, egy természetes, mégis kiemelkedően hatékony módszert teremtve ezzel.
Az eredmény: a zsírpárnákkal vívott harc történetében először ott vagyunk képesek zsírt égetni, ahol szeretnénk, és ezt már a kezelés ideje alatt.

És ahogyan működik...

Míg a vendég a biciklin kényelmes fekvő helyzetben zsírégető edzést végez, a zsírszövetet csípőtől lefelé célzottan váltakozó magas és alacsony nyomás hatása aktiválja: az alacsony nyomás először a vért a problémás terület zsírszöveti zónájába szívja. Ott aztán az edzéshez szükséges mennyiségű energiát szolgáltató zsírsavakban feldúsul.
A számítógép által vezérelt nyomásváltakozás gyorsabbá teszi a zsírszállítást az izmokhoz. Az edzést végző izmokhoz érve aztán a zsír végképp elég.
Testi adottságok, életkor, erőnlét, táplálkozás: az alakproblémák olyan sokfélék, mint amilyen sokszínű az életstílusunk. A Trainer L250 esetében már néhány személyes jellemző megadásával kiválasztható az optimális kezelőprogram, mely alkalmazkodik a szövetek, a vénák fiziológiás állapotához, és figyelembe veszi az izmok edzettségi állapotát is. A HypoxiTrainer pozitív hatása azonban a problémás területek zsírcsökkentésén messze túlmegy.
A Trainer L250 a test saját gyógyító erőit is gyengéden aktiválja. Az alacsony nyomás váltakozása mindenkinek saját fiziológiás állapotához igazítható.
A Hypoxi terápia a cellulitisz elleni harc holisztikus megközelítését jelenti. Ennek megfelelően a táplálkozási előírások is csak arra korlátozódnak hogy az edzés után az elégetett zsírt ne vigyük vissza mértéktelen étkezéssel.
Felejtse el az éhezést és a szigorú fogyókúrát!

A Trainer L250-el elért fogyás azokon a testrészeken teszi lehetővé a zsírégetést, ahol szeretnénk.
Az eredmény – gyönyörű alak, formás test.

A modern alakformálás eszköze: Hypoxi Trainer L250

Első ránézésre eléggé furcsa, kapszula alakú gép, de nagyon is hasznos azoknak a nőknek a számára, akik foglalkoznak magukkal, narancsbőrrel küzdenek, vagy fogyni szeretnének. Ez az új generációjú Hypoxi Trainer elengedhetetlen kellék a fitnesz termekben és a wellness szállodákban.

A Hypoxi Trainer egy alacsony nyomású zárt kabin, amelybe bele van építve egy szobabicikli. Ezt kell tekerni az edzés folyamán, alacsony nyomás alatt. A berendezés számítógéppel működtethető, ennek segítségével állítja elő a vákuumot.

A Hypoxi Trainer L250 segítségével egy sima edzés alatt nem ott szabadulunk meg a felesleges zsíroktól, ahol szeretnénk. Comb, fenék, has – a nők legtöbbje innen szeretne fogyni, ezért a berendezés ezekre a testtájakra helyezi a hangsúlyt.

A Hypoxi Trainer L250 előnyei:

  • eltávolítja a narancsbőrt
  • feszessé teszi a bőrt
  • méregtelenít
  • eltávolítja a felesleges zsírt
  • has, fenék, comb, karcsúsító
  • a csak derékon alul mozgat meg

Jöjjön, és próbálja ki a Hypoxi Trainert, higgye el, nem fog benne csalódni! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

A modern alakformálás eszköze: Hypoxi Trainer L250

 

Akció

Twitter
Tweet
Pinterest