Lapos has, a lehető leggyorsabban, de hogyan?

Mindenki a tökéletes, lapos hasról álmodik. Sajnos a valóság gyakran egészen másként fest: a has és csípő körül kellemetlen zsírpárnák rakódnak le. Rendszeres edzés és számtalan fogyókúra ellenére sem tudunk a problémás területeken fogyást elérni.
Sokan a saját tapasztalatából ismeri a problémát. Ha a hason és csípőn egyszer lerakódtak a zsírpárnák, akkor makacsul tartják magukat. A fittness-stúdióban tett rendszeres látogatások és számtalan diéta ellenére - a jólétről tanúskodó pocak és a csípő zsírraktárai megmaradnak. Az edzés önmagában nem elég! 

A zsír koncentrált energia, és csak akkor épül le, ha az energiafelhasználás felpörög, ugyanakkor az energia bevitel csökken. De a konzekvens, fegyelmezett étkezés és sportolás mindhiába, hiszen nem a választott edzés módszere határozza meg, hogy hány centivel leszünk karcsúbbak az egyes testtájakon, hanem az egyénre jellemző hajlam.

A zsír általában az egész testfelületen egyenletesen elosztva csökken. De a csípő és has a testfelület csak mintegy egy ötödét teszi ki. Az edzés során felhasznált energia 4/5-e tehát más testrészekről származik. Ami marad, az a kellemetlen zsírpárna a hason és a csípőn.
A döntő sikertényező a zsírégetésben a vér, a test egyetlen energiaszállításra képes anyaga. A zsírt a jó vérellátottságú helyekről lényegesen gyorsabban építi le a szervezet, mint a rossz vérkeringésű testrészekről.
Azt, hogy egy testrész mennyire jó vérellátással rendelkezik, már egy 30 perces edzést (biciklizést, futást) követően könnyen megállapíthatjuk. Egyszerűen csak tapintással ellenőrizzük a bőr hőmérsékletét. Minél hűvösebb a testfelszín, annál gyengébb a szövet vérellátása ezen a területen és ennek megfelelően nehézkesebb a zsír bontása. Tudományos értekezések és a gyakorlati tapasztalat is azt mutatja: a problémás területek célzott kezelése a hagyományos módszerekkel nem lehetséges. Még a diétával összekapcsolt konzekvens edzés sem hozza meg a kívánt hatást.
Mégsem szükségszerű, hogy megbarátkozzanak a jólétről árulkodó pocakjukkal, hiszen most itt a lehetőség, hogy a makacs zsírpárnák ellen felvegyük a harcot. Egy innovatív és hatékony gép, a Vacunaut segítségével.
A Hypoxi Vacunautjának részei: egy vákuumos edzőruha, mely beépített zsír-aktiváló rendszert tartalmaz, valamint egy műszaki berendezéseket hordozó oszlop, amely az edzés alatti egzakt vezérlésért felelős.

Az innovatív módszer sikerképlete a következő:

Zsírégető edzés + célzott vákuum kezelés = átütő siker

Csak az izomzat képes – megfelelő terhelés mellett elegendő időn át tartó edzéssel – zsírt közvetlenül égetni. A Vacunaut edzőruhában végzett aerob tréning garantálja, hogy célzottan a has- és a csípő környékéről származó zsírsavak kerüljenek ez energianyerés folyamán felhasználásra. Így a teljes zsírégetés 80%-ára a test közepe táján kerül sor.
Az alacsony nyomás a vért a has- és csípő zsírszövetébe szívja, ahol az zsírsavakkal feldúsul. A magas nyomás meggyorsítja a vér elszállítását, a munkát végző izomszövet felé. Ott aztán a zsír elég.

A Vacunaut edzőruha has- és csípőtáji részén egy 122 kamrából álló hálózat helyezkedik el, mely mind alacsony mind magas nyomás létrehozására alkalmas.

  1. Először az alacsony nyomás a vért az érintett zsír- és bőrszöveti rétegbe szívja, ahol az az energianyeréshez szükséges mennyiségű zsírral dúsul.
  2. Az alacsony nyomást aztán magas nyomás váltja fel, mely felgyorsítja a zsírral dúsult vér elszállítását, a munkát végző izomhoz.
  3. Az izomban aztán a vérrel érkező zsírsavak a mozgáshoz szükséges üzemanyagként elégnek.
  4. A fent leírt folyamat állandó ismétlése során a tréning teljes ideje alatt pontosan ott adunk le zsírt, ahol a Vacunaut nélküli edzéssel ez nem volna lehetséges.

Csak a Vacunaut segítségével fogyhatunk onnan, ahonnan szeretnénk, - vagyis 80%-ban a has és csípő zsírpárnáiból!

A Vacunaut gépet nők és férfiak egyaránt nagy sikerrel használhatják.

Vacunaut kezeléssel a tökéletes eredményért

Sokan szeretnénk megszabadulni a has tájéki zsírpárnáktól, illetve a túlsúlytól. Ehhez számos eszköz állhat rendelkezésünkre, ellenben ha nincs időnk kellő időt fordítani az adott edzésre, vagy nem vagyunk megelégedve a pár hónapos eredményekkel sem, az elég demotiváló lehet. Pontosan ezért érdemes egy olyan edzésformát igénybe vennünk, amivel a lehető legrövidebb idő alatt, és nem utolsó sorban hatékonyan érhetjük el a kívánt alakot.

A vacunaut gép és ruha segít abban, hogy adott az gyakorlataink még hatásosabbak lehessenek, mindezt úgy, hogy azokat az izomcsoportokat készteti működésre, amelyek környékén az elégetni kívánt zsír található. A vacunauttal tehát könnyedén és eredményesen fogyhatunk, ahonnan csak szeretnénk, továbbá kevesebb befektetett energiával is sokkalta nagyobb hatásfokú fogyást érhetünk el, mint bármely más technikával.

Ha szeretné gyorsan és hatékonyan felvenni a harcot a plusz kilók és a makacs zsírpárnák ellen, akkor vacunaut kezelésünket Önnek találták ki! Ha minket választ, garantáljuk, hogy profi szakemberek bevonásával, illetve a legmodernebb eszközökkel állunk rendelkezésére! 

Akció

Twitter
Tweet
Pinterest