Az ultrahangos kavitációról

Az ultrahangos kavitáció az esztétikai gyógyítás egyik legújabb és leghatékonyabb vívmánya. Az eljárás nem igényel fizikai beavatkozást, a kezelés során nagy teljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szöveteiben mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeroppanása során nyomásváltozás jön létre, mely az ott található zsírsejteket szétbontják. Az így szétbomlott zsírsejtek a nyirokrendszeren keresztül eltávoznak a májba, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt kiürülnek a szervezetből.

Mivel a zsírsejtek száma a születéskor adott és nem növekszik, ezért a kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre. Ez azt eredményezi, hogy a visszahízás esélye a kezelt területen csökken.

A kavitációs kezelés tökéletes kiegészítője a rádiófrekvencia, mivel az ultraanggal felbontott zsírt a nyirokrendszerbe vezeti. Ezen kívül a bőr alól kikerülő zsír miatt szükség van a bőr feszesítésére is, a rádiófrekvencia pedig ebben is tökéletes megoldást nyújt.

Kinek ajánlott a kavitációs zsírbontás?

A kavitációs zsírbontás olyan személyek számára lett kifejlesztve, akik normál illetve enyhén túlsúlyos csoportba tartoznak és szeretnének megszabadulni a csipőn, hason, combokon, fenéken és karokon felhalmozódott zsírrétegtől.

Általánosságban heti 1 alkalom javasolt, egy kezeléssorozat pedig 6-8 alkalomból áll.

Kavitációval a lapos hasért és feszes combokért!

kavitációMegesett már Veled, hogy diétázás vagy sportolás hatására pont arról a testrészedről nem fogytál, ami miatt az egészet elkezdted?

Ha végre szeretnél sikerélményt elérni a fogyásban, akkor mindenképp érdemes kihasználnod a modern szépészeti ipar egyik szenzációs kezelését, a kavitációs elven működő ultrahangos zsírbontó kezelésünket! Ha nem akarsz plasztikai műtétet végeztetni, de célzottan kívánsz karcsúsodni, akkor nálunk a legjobb segítséget találod meg. Mi célzottan olyan kritikus területeidről fogyasztunk, ami eddig a fogyásnak makacsul ellenállt.

Kavitáció akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból hirtelen gáz fázisba megy át a nyomás esésének következtében. Ha a folyadék sebessége hirtelen megnő, akkor az energia megmaradás törvénye értelmében a nyomása leesik.

Ultrahangos zsírbontó kezeléssel mára már nem csak filmsztárok fogyhatnak gyorsan és látványosan! Ezzel már Te is tartósan, természetes módon, mégis teljes kényelemben fogyhatsz a különleges készülékünkkel.

Gyere el hozzánk és karcsúsodj a kavitáció segítségével, szenvedés nélkül!

 

Ultrahangos kavitációs kezelésről

kavitációs kezelésA kezelés során nagyon fontos betartani néhány szabályt, amik nélkül nem tudjuk elérni a kívánt hatást. A folyadék megfelelő mennyiségű bevitele a szervezetbe elengedhetetlen, amihez az szükséges, hogy napi legalább 3 liter folyadékot igyunk meg. Ha ezt megtesszük, hamar megtapasztalhatjuk testünkön a kavitációs karcsúsítás számos előnyét.

Előnyei közé sorolható, hogy az egész kezelés fájdalommentes, és nem kell bajlódnunk a nehezen gyógyuló sebekkel, amik más szépészeti beavatkozásoknál előfordulhatnak. Nincs szükség altatásra és semmiféle érzéstelenítésre. A kavitációs karcsúsítás rendkívül tartós eredményt biztosít, hiszen a zsírszöveteket valóban eltávolítja. Az adott testrészre koncentrálva dolgoztat és jelentősen csökkenti a kívánt terület méretét. A kezelést eredményesen lehet végezni combon, hason, háton, fenéken és felkaron egyaránt. 

Végeztess ultrahangos kavitációs karcsúsítást a fájdalommentes, és rendkívül eredményes fogyás és karcsúság érdekében. Keress fel minket elérhetőségeinken és mi válaszolunk a kérdésedre!

 

Zsírégetés minden mennyiségben

Megelégelte Ön is az üres ígéreteket, és egy hatékony megoldást keres a fogyásra? Úgy érzi, hogy Önnek is a zsírégető edzésre van szüksége?

Mit is jelent pontosabban a zsírégető edzés? Ennek a módszernek a segítségével Ön kiválaszthatja, hogy melyik területen szeretne látványos eredményt elérni, ahol a zsírégető edzés következtében rövid időn belül (már 1 alkalom) a változás centiméterekben lesz mérhető. A zsírégető edzés estében megfeledkezhet a fárasztó gyakorlatoktól, hiszen a tréningek akár egy ebédszünetbe is beilleszthetőek. Ennek köszönhetően nem hogy fáradt nem lesz, hanem kifejezetten felfrissülve térhet vissza a munkába. A zsírégető edzés napjainkban az egyik legforradalmibb módszer, mivel hosszantartó hatást eredményez. Előnye továbbá, hogy a zsírégető edzés szinte bárki pénztárcájához illeszkedik, így a pénz sem jelenthet akadályt.

Ha Ön is tenni szeretne az ideális alak elérése érdekében, akkor ne habozzon, és bátran lépjen velünk kapcsolatba a feltüntetett elérhetőségeinken.

Akció