Rádiófrekvenciás kezelés

A rádiófrekvencia férfiak és nők számára is kiváló módszer a fogyókúra után megmaradt zsírpárnák és a narancsbőr eltűntetésére, az arc és a test bőrének feszesítésére, toka, petyhüdt bőr felszámolására.

A rádiófrekvencia felmelegíti a zsírsejteket, ezáltal megnyílnak a cellák falai, és a zsír kötőszövetbe távozik. A rádiófrekvenciás kezelés közben a kezelt terület hőmérséklete 41-42 C°. Tehát a melegítés hatására a zsír a nyirokkeringésbe kerül, ami az ezt követő időszakban a kiválasztó rendszeren keresztül távozik.
A rádiófrekvencia tökéletesen egészíti ki a kavitációs kezelést, segítve a zsír nyirokrendszerbe történő továbbítását és kiürülését a szervezetből. Önmagában a rádiófrekvencia az arc és test bőrének feszesítésére, a petyhüdt bőr (toka, kar, has, táskás szemek stb.) regenerálására, a cellulit felszámolására, a finom ráncok, vanalak eltüntetésére használható.

Önmagában a rádiófrekvenciás arckezeléssorozat 5-6 alkalomból áll.
1-2 kezelés után a bőr feszesebb lesz, a ráncok elhalványodnak. A kezeléssorozatot követően az arc feltöltődik, a finom ráncok eltűnnek, a cellulit jelentősen javul, a petyhüdt, lógó bőr láthatóan feszesebb lesz, a toka csökken.

Szabaduljon meg a ráncoktól rádiófrekvenciás kezeléssel!

Az arcon megjelenő ráncok nem csupán a kor előrehaladtával alakulhatnak ki, genetikai hajlam miatt korábban is előbukkanhatnak, a középkorú hölgyek nem kis bánatára. A ráncok kezelésére ma már számos módszer és eszköz létezik, melyek tartós és azonnali megoldást kínálnak, ám sokszor mégsem érjük el vele azt a hatást, amit szeretnénk.

A rádiófrekvenciás kezelés egy olyan természetes megoldást nyújt a ráncok kezelésére, amely a már kialakult mélyebb ráncok ellen is sikeresen alkalmazható. A rádiófrekvenciás kezelés során a bőr alsóbb rétegeibe juttatott energia segítségével a bőr kollagén és elasztin termelése elindul, melynek hatására a ráncok feltöltődnek, az arc kisimul. A rádiófrekvenciás kezeléshez használt készülék tartalmaz egy érzékelőt, amely folyamatosan kontrollálja a bőrfelszín hőmérsékletét és szinten tartja a megfelelő hőfokot, ezáltal a kezelés hatékony, ugyanakkor fájdalommentesen zajlik.

Ha Ön is szeretne megszabadulni a ráncoktól, a petyhüdt bőrtől, a testén kialakult cellulitisztől, keressen fel minket és próbálja ki a rádiófrekvenciás kezelést! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

 

Akció