Az E-FIT Tréning

Az elektromos izomstimulációs módszer aktív gyakorlatokkal kombinálva segíti az izmok fejlődését és feszesítését, azaz itt NEM a kozmetikákban alkalmazott fekvő kezelésről van szó! Az elektromos izomstimulációval összhangban, a ruhában egyszerű gimnasztikai és erősítő gyakorlatokat végzünk, így az izomfejlesztés és zsírégetés tízszer hatékonyabb, mintha külön alkalmaznánk a két dolgot. Az E-FIT edzés hatékonyságának lényege és kulcsa a teljes test egyidejű stimulációja. Az összes izomcsoport edzése egyszerre történik, így hatodára rövidül egy átlagos edzésidő. Az edzőtermekben eltöltött hosszú órák során külön-külön gyakorlatokat végzünk minden izomcsoport átmozgatására, ami testtájanként 15-20 perc elfoglaltságot jelent, és egy-egy gyakorlatból meg 3-4 sorozatot, ami 30-40 izom-összehúzódást eredményez. Az E-FIT készüléknél ezzel szemben az összes izomcsoport edzése egy időben történik, és az elektromos impulzusoknak köszönhetően 30-40 micro-összehúzódás történik másodpercenként az összes érintett izomban, és emellett még a végzett alapgyakorlatok is stimulálják a felfokozott állapotban levő izmokat, ami kb. 36000 izom- összehúzódás a teljes testen - mindez 20perc alatt. Az E-FIT gépek lelke a könnyű és erős anyagból készült mellény és sort. Ezek az antibakteriális, könnyen tisztítható és szellőző anyagból készült ruhák hordozzák és tartják helyükön az elektródákat.

Az E-FIT géppel végezhető edzésprogramok

 1. Keringési rendszer javítása, vér, nyirokkeringés fokozása (NARANCSBŐR kezelés!!)
  Mivel a szervezet keringési rendszere kevésbé hatékony egy bizonyos kortól, életmódtól, vagy egészségügyi problémáktól, méhsejt alakú narancsbőr alakul ki a derék, a has, a csípő és a comb táján. Ez az úgynevezett cellulitis, mely jelentős mértékben javítható a használat során. A fedélzeti számítógép jeleket küld a test egyes régióinak. Ezeket a hullámokat orvosi környezetben is használják. Alkalmazása során megnövekedik a folyadék áramlása a vénákban, artériákban, nyirokerekben és egyenletes anyagcsere segít a toxinok, hulladék és egyéb nem kívánatos anyagok, a sejtek és a test folyadék megtisztításában. Ez a program azoknak az ügyfeleknek ajánlott, akik kifejezetten ezekkel a problémákkal küzdenek és ezzel az intenzív módszerrel kívánnak ezen segíteni. Az edzés során joga gyakorlatokhoz hasonló mozgás formákat kell végezni az EFIT gép által generált speciális hullámformákkal összhangban.
   
 2. Alakformálás (feszesítés)
  Ez a program ciklikus izom stimulációt eredményez. A szervezet "Fast" izomcsoportjait (optimális szakítószilárdság, rövid idejű, magas oxigénfogyasztás, érzékenység, fáradtság), stimulálja. Egy része a lassú izomcsoportokat (kisebb fáradtság) is stimulálja. Az így kapott összehúzódásokat egészítjük ki egy speciális ritmikus mozgással, ami tökéletes hatást fejt ki heti két-három edzés mellett.
   
 3. Zsírégetés (B)
  Ez a program létrehoz egy magasabb szintű stimulációt egy kombinált hullámforma segítségével, mely célzottan a kényes testtájakra irányuló gyakorlatok alkalmazásával fokozza a sejtek oxigénfogyasztását, felgyorsítja a kalória és zsírégetést. A teljes izomzat átmozgatása mellett egy edzésenként kiválasztott testtáj intenzív átdolgozása hozza a megfelelő eredményt.
   
 4. Testépítés
  Megfelelő izomtömeg elérésére, illetve azok fenntartására szolgáló edzésprogram szenvedés nélkül. Az edzés lényege a súlyzós edzéshez hasonlóan az izomrostok koncentrált megdolgoztatása . A gyakorlatok során hosszú, alacsonyfrekvenciájú izomfeszítések mellett teljes testtájat átmozgató gyakorlatokat célszerű végezni, mindig egy-egy izmot kiemelve nagyobb intenzitású ingerlés mellett. Önállóan alkalmazva kitűnő szinten tartó és ízület kímélő edzésformák. Konditermi edzésnek pedig kiváló kiegészítő edzése lehet.
   
 5. Célzott izomépítés
  Kiegészítő edzésként, nehezen fejlődő izomcsoportok fejlszetésére. A teljes test stimulációja mellett (ez a felfokozott keringés elérése miatt javasolt) egy kiemelt izomcsoport intenzív edzése történik a 20 perces edzés alatt, a mikroprocesszor vezérelt E-FIT gép által variált mélyizom stimulációs ingerek a koncentrált gyakorlatok mellett segítenek az (ízületi fájdalmak, rossz izomfunkciók, lassú fejlődésű) egyébként nehezen fejleszthető izmok kidolgozásában.
   
 6. Fitness
  Azoknak az ügyfeleknek tervezték, akik nem mozognak rendszeresen, vagy túlsúlytól szenvednek, petyhüdtek az izmaik, vagy egyszerűen csak túl sok a zsír rajtuk, ez a program intenzív edzés eredményeként javít az izomtónuson és annak alakján.
   
 7. Toning
  A program kimeneti impulzusa enyhe, az izomban sűrű koncentrációban lévő idegekre irányul (láb, felkar), amik hajlamosak a túlzott stimuláció miatti görcsre. Szintén alkalmazható petyhüdt hátizmok és a szülés utáni has kezelésére. 
   
 8. Fájdalomcsillapítás
  A fájdalom a szervezet figyelmeztető rendszere. Célja, hogy megakadályozza a további sérüléseket. Ez a program egy biztonságos, non-invazív, gyógyszermentes módszer a fájdalom kezelésére. Ez csillapítja a fájdalmat elektródákat helyezve a bőr mögöttes idegrostjaira. A kis elektromos impulzusok segítségével meggátolja a fájdalomérzet.

 

E-FIT tréning a gyors eredményért

e-fit tréningAz E-FIT tréning lényege, hogy elektromos ráhatással segíti növelni az izmokat. Ezzel az izomstimulációval egy időben csinálunk egyszerű, minden izmot megmozgató gyakorlatot, ezáltal az edzésidő lerövidül, és sokkal hatékonyabb is lesz.

Az E-FIT tréning az egész testet egyidejűleg stimulálja, egyszerre mozog az összes izom, így nem kell az edzőteremben hosszú órákat töltenünk, hogy elérjük a várva várt hatást. Az edző egy mellényt csatol ránk, e nélkül nem jöhetne létre ez a fajta edzés.

Mire érdemes figyelni az edzés során?

 • A mellény alatt az elektromosság miatt pamut ruhát kell viselni!
 • Az edzés személyi edző segítségével jön létre.
 • Egy edzés kb. 20 percet vesz igénybe.
 • Egy héten 2-3 alkalom ajánlott.  

Az E-FIT előnyei:

 • fogyni vágyóknak tökéletes
 • sportolók izomnöveléséhez is hozzájárul
 • állóképesség javító
 • gyors és hatékony
 • formásabb és feszesebb lehet a test
 • megszünteti hátfájást
 • megszünteti ízületi fájdalmakat
 • fokozódik a vérkeringés

Próbálja ki nálunk az E-FIT tréninget, és kezeléseinkkel kapcsolatos kérdéseivel bátran keressen fel minket elérhetőségeinken!

 

E-FIT tréning, avagy így érhetjük el a kívánt alakot!

E-FIT tréningKipróbáltál már vagy ezernyi diétát, de mindhiába? Ha te is unod a megterhelő koplalást és az üres ígéretekért cserébe kidobott vagyonokat, akkor jó helyen jársz, hiszen mi nem árulunk zsákbamacskát! Ha Te is szívesen tennél érte, hogy elérd a kívánt alakot, akkor az E-FIT edzés Neked való!

A gyakorlatok rövid, ám annál hatásosabb, személyre szabott edzés tervet nyújtanak. Egy E-FIT edzés mindössze húsz percig tart, aminek köszönhetően az edzés befejeztével nem leszel fáradt, és az izzadtság sem fog ömleni rólad - helyette csak jókedvet és motiváltságot fogsz tapasztalni.

Az E-FIT edzés titka az elektromos izomstimuláció, ezért az edzés során egy mellényt kell viselned - ennek segítségével kerülhet sor a hatékony alakformálásra. A készülék az egész testre kedvező hatást fejt ki, így nem kell különféle gyakorlatokat végezned, ha egy-egy speciális izomcsoportot szeretnél erősíteni.

Eredményes edzésprogramra vágysz? Gyere és próbáld ki az E-FIT edzést nálunk!

 

E-FIT edzés – egyediség, hatékonyság!

E-FIT edzés – egyediség, hatékonyság!Számos edzésforma létezik, ami segíthet elérni a vágyott alakot, kezdve a legáltalánosabb, csupán az egyéni mozgáson alapuló megoldásoktól a különféle modern lehetőségekig, amelyekben a technológia is szerepet kap. Az E-FIT edzés ez utóbbi csoportba tartozik, és a hatékonysága éppen ezért sokkal nagyobb, mintha csak egyszerűen mozognál!

Az E-FIT edzés során személyre szabott tréningen vehetsz részt. Elektromos izomstimuláció történik egy speciális ruha segítségével, miközben egyszerű gyakorlatokat kell elvégezni, így afféle rásegítést ad a megoldás ahhoz, hogy a saját erőkifejtésünk és mozgásunk még hatásosabb lehessen. Az E-fit edzés teljesen biztonságos, a ruha használatát szakemberek ellenőrzik, így Neked már nincs is más dolgod, minthogy mozogj és formálódj!

Látogass el hozzánk Te is, ha felkeltettük az érdeklődésedet, és próbáld ki az alakformálás egyik leghatékonyabb módját, az E-FIT edzést! Számos sikertörténet bizonyítja a hatékonyságát – legyen a Tiéd a következő!

Akció