Kezelések

Ha fogyásról van szó, mindenki a leggyorsabb eredményekért áhítozik. Villámgyorsan beindítani a fogyást, minél előbb megszabadulni a felesleges kilóktól és gyorsan leolvasztani a zsírpárnákat. Karcsú, feszes, fit és vékonyabb alak rekordidő alatt? Mi most egy olyan zsírégető edzés módszert kínálunk, amivel igenis lehetséges!

Ahogy egyre korábban sötétedik és esik vissza a hőmérséklet, azzal együtt csökken az emberek kedve a testmozgást illetően, hiszen munka és az egyéb teendők előtt vagy után sokakban semmi motiváció nincs arra, hogy kilépjenek komfortos otthonukból, és szabadidejüket az edzéseknek szenteljék. Ha benned sincs már meg az a motiváció és kitartás, ami a tavaszi és nyári időszakban jellemző volt rád, itt az idő, hogy személyi edzés mellett dönts!

A formás, feszes és izmos, de legalábbis tónusos test sokak vágyálma, amit csak komoly erőfeszítések és tudatos edzésterv, valamint kiegyensúlyozott táplálkozás árán lehet elérni. Köztudott, hogy az izomépítés súlyzós edzések segítségével érhető el, de van-e más alternatíva a formás, tónusos test kidolgozására?

Sokan esnek abba a hibába a nyári időszak végén, hogy a rendszeres testedzést elkezdik ritkítani a hétköznapokban, azzal indokolva, hogy a strandszezon már aktualitását vesztette. Valójában ahhoz, hogy a test készen álljon a következő nyárra, ezeket az edzéseket nem szabad abbahagyni, sőt, az ősz kiváló körülményeket teremt az edzésekhez. Ha Te sem szeretnéd abbahagyni a rendszeres testmozgást, de hatékony megoldást keresel, válaszd edzésprogramjainkat!

Sokan esnek abba a hibába, hogy egy évben csak egyszer, a nyári hónapok előtt kezdenek el mozogni, diétázni, hogy fürdőruhában is jól mutassanak, a strandon is magabiztosnak érezzék magukat. Pedig az egészség, a jó közérzet, a fitt alak nem csak nyáron aktuális. A bikini alak egész évben fenntartható hatékony és átgondolt edzéssel.

Akik szeretnék magukat formába hozni nyárra, mindenféle edzéstípust kipróbálnak annak érdekében, hogy elérjék kitűzött céljukat, azonban ilyenkor mindig van valami külső tényező vagy gondolat, amik hozzájárulnak ahhoz, hogy végül az emberek feladják a küzdelmet a kilókkal szemben. Ha már Te is sok mindennel próbálkoztál, és valóban látványos eredményt szeretnél elérni, dönts a személyi edzés mellett!

Manapság azok az emberek, akik szeretnék kicsit jobban érezni magukat a bőrükben, ezért megszabadulnának pár kilótól, számos edzéstípusból válogathatnak. A kínálatból többnyire azok kerülnek ki győztesként, amelyek igazán hatékony és látványos eredményt kínálnak. Ha Ön is ilyen tevékenységet keres, válassza az e-fit edzést!

Mindannyian különbözőek vagyunk, és ez igaz a testalkatunkra is. Vannak, akiknek nehezebben megy a fogyás, vannak, akik egy bizonyos testtájra hajlamosak hízni. Az egyik meghatározó testalkat az úgynevezett alma típus. Azok, akik ebbe a típusba tartoznak, jellemzően a derék, illetve hasi tájékra hajlamosak hízni; innen pedig nehéz ledolgozni a zsírpárnákat.

A tavasz közeledtével az emberek sokkal nagyobb kedvvel vágnak bele különböző edzésprogramokba, hiszen a jó idő és a napsütés energiával tölti fel a testet. Azonban az edzésforma kiválasztását senki sem bízza a véletlenre, hiszen mindenki látványos és tartós eredményt szeretne elérni a súlycsökkenés és az alakformálás terén a strandszezon kezdetéig. Ha Te is hasonlóan vélekedsz, és hatékony formáját választanád a rendszeres mozgásnak, dönts fitnesz edzésprogram mellett!

Sokaknak a legfőbb ellensége a túlsúly, amelytől igencsak nehéz megszabadulni hatékony, tartós megoldás útján, ezért vannak olyanok, akik éveken át küzdenek a felesleges kilókkal, majd inkább feladják a harcot. Ha Te is ilyen problémával küzdesz, és szeretnél végérvényesen megszabadulni a plusz kilóktól, dönts a zsírégető edzés mellett!

Az óévben az életmód váltás mellett döntöttél, amihez szorosan hozzátartozik az is, hogy a rendszeres testmozgást is beiktatod a hétköznapokba? Szeretnéd elérni álmaid alakját, azonban a kitartáshoz szükséged van jó tanácsokra és motivációra is? Ha a kérdésekre igennel feleltél, nem kell tovább kutatnod a válaszért! Vedd igénybe személyi edző segítségét!

Közeledik az esküvő napja? Szeretnéd, ha nem csak a párodnak lennél a leggyönyörűbb, de te is elégedett lehetnél azzal, amit a tükörben látsz? A ruha már megvan, ott pihen a maga hófehér gyönyörűségében a szekrényben, körvonalazódik a menü, a vendéglista, a dekoráció, itt az ideje magadra is időt szánni és időben belevágni egy fitness edzésprogramba, ami formába hoz, mire az oltár elé kell állnod!

A Hypoxi gép minden idők leghatásosabb zsírégető és cellulitisz eltüntető módszere, ami a makacs zsírpárnáktól szabadít meg. Lássuk, hogyan is működik!

Fogyás, feszes bőr, tónusos izmok, mindezt szenvedés és erőlködés nélkül, ráadásul rövid időn belül látható eredménnyel? Igen, mindez lehetséges, a megoldás pedig két szó: Vacunaut gép!

A szaunázás sokak kedvenc időtöltése, a finn szauna mellet azonban az infraszaunát is érdemes kipróbálni, mert számtalan jótékony hatással bír. Amellett, hogy az infraszauna rendszeres használata segíti a fogyást és hatékony fegyver a cellulitisz elleni harcban, még sok egyéb hatásában is hozzájárul az emberi szervezet kiegyensúlyozott működéséhez!

Aki tudatosan törekszik az egészséges életmódra, tisztában van azzal, hogy e téren nem csak a rendszeres testmozgás a mérvadó, hanem a minőségi táplálkozás is.

Fogyni, karcsúsodni szeretne? Formásabb, vékonyabb idomokra, alkatra vágyik? Az ideális alak elérésére, a mérleg nyelvének lejjebb szorítására sokféle módszer létezik. A rendszeres mozgás és az étkezés megváltoztatása alapvető, de egyéb módszereket is bevethetünk a siker érdekében, például a kavitációs karcsúsítást.

Mikor arra kerül a sor, hogy eleget tegyünk az elhatározásunknak, miszerint végre megszabadulunk a lerakódott zsírpárnáktól, akkor az egyik legfontosabb döntés, amelyet meg kell hozunk, hogy mely módszerrel szeretnénk harcba szállni a kilókkal.

Feszes, rugalmas bőr, tónusos izmok, karcsú test, pozitív testkép, megnövekedett önbizalom és elégedettség. Mindenki erre vágyik, a nyár közeledtével pedig egyre inkább motiváltabbá válnak azok is, akik egyébként nem sportolnak rendszeresen.

A Hypoxi gépek széles skálán mozognak, hogy minél több területen célzott segítséget nyújthassanak azoknak, akik igénybe veszik őket. Kialakításuk során elsősorban azt vették figyelembe az alkotók, hogy valóban hatásos eszközöket hozzanak létre, amelyek nem terhelik túl a használó testét, mégis alkalomról-alkalomra képesek eredményeket elérni.

Az amerikai tengerészgyalogosok saját testsúlyra épülő, funkcionális köredzése a TRX. A hevederrel végezhető gyakorlatokat Randy Hetrick, amerikai tengerészgyalogos találta ki, aki egy hosszú, hajón töltött szolgálat során nem talált más megoldást a testedzésre.

Szeretnél elkezdeni edzeni, de nem tudod, mi legyen az első lépés? Nálunk a személyi edzés lehetővé teszi, hogy egy szakember segítségével és iránymutatásával kezdhess neki tested formálásának!

Manapság egyre nagyobb hangsúly tevődik a különféle fitness lehetőségekre, ha testmozgásról van szó. A fő előnye ennek a fajta edzésmódnak, hogy a testet egészként kezeli, és összetett gyakorlataival egyszerre több izomcsoportot mozgat meg.

A narancsbőr a nők elsőszámú ellensége a szép és kívánatos alakért folytatott harcban. A fenék- és combtájon kialakuló hepehupás, érdes bőrfelületek megjelenésének oka a bőr és az izomszövet közötti zsírszövetek, valamint méreganyagok felhalmozódása.

A narancsbőr kialakulásától minden nő retteg. Ma már szerencsére rengeteg féle mód és lehetőség nyílik a narancsbőr kezelésre.

Szeretne formába jönni? Örülne, ha jól érezhetné magát bőrében, ha több energiája, jobb közérzete lenne? Szívesen megelőzné a betegségeket, erősítené immunrendszerét? Ne bízzon a csodaszerekben, tegyen egészségéért!

Lássuk be, az életmód váltás igen nehéz feladat. Nem elég rossz szokásaink mellé beiktatni néhány praktikát, hanem el is kell hagyni a rossz beidegződéseket, hogy testben és lélekben is újjá születhessünk.

Sok elégedett ügyfelünk tette próbára már vacunaut gépünket, itt az ideje, hogy Ön is kipróbálja! Hogy pontosan kiknek is ajánljuk ezt a különleges kezelési módot? Mindenkinek, aki hasi vagy csípő tájékon rendelkezik nemkívánatos zsírpárnákkal, és lapos hasat, karcsúbb testet szeretne.

1. oldal / 2

Akció